Aranjamente florale masini

De multe ori aud persoane care evita sa aleaga un aranjament floral pentru masina deoarece „afecteaza vopseaua masinii”.
Nu uitati ca sunt profesionista si lucrez cu tot felul de mici dispozitive create special pentru a monta aranjamentul floral pentru masina si in nici un caz nu putem confunda un astfel de aranjament cu celebrul lipit cu scotch al garoafelor pe capota :) .
Si aranjamentul floral pentru masina trebuie sa respecte culorile si textura florilor alese pentru intregul eveniment.
Din categoria „nu incercati sa faceti asta acasa” va recomand cu tarie sa apelati tot la un profesionist chiar si pentru aranjamentul floral pentru masina.
Sunt sigura ca ati remarcat si voi ca si mine ca de multe ori proportiile hilare ale unui astfel de aranjament pot duce la diverse lucruri neplacute (vezi accidentele de masina produse in ziua nuntii deoarece soferul nu avea vizibilitatea buna din cauza inaltimii sau a pozitionarii gresite a aranjamentului floral).
Fiind „sofer” de foarte multi ani va asigur ca stiu sa respect proportiile necesare unui astfel de aranjament floral incat sa nu obtureze vizibilitatea soferului si totodata sa va stric vopseaua masinii.. :) .View Fullscreen